Team Assam YT nedir?

Team Assam YT olarak bilinen Telegram grubunda PUBG:Mobile üzerine Mod ve Hile paylaşımları yapılıyor. Biz de bu yazımız da VIP olan grup içinde erişim linklerini sizlerle paylaşacağız.

Team Assam YT nedir? Team Assam VIP Grubu

PUBG oynayanların artık çoğu hile kullanımı arttığı için şikayet ediyor. Ancak piyasa da hile üretimi bitmiyor. Açıkçası oyun için bir kural çıkarılıyor ama açık kapı mutlaka bırakılıyor. O açık kapıyı kullananlardan biri ise Team Assam grubu! Bu grup bahsi geçen oyun için, Injector ve VIP Virtual modu ile tamamen hack kavramını ele almış durumdalar. Web sitesi kullanmayan Team Assam YT grubu, paylaştıkları hileler için Telegram grubunu kullanıyor. Şimdiden grup popüler olduğu için sahte siteleri açılmış durumda, zaman kaybetmek ve sahte siteye para kazandırmak istemiyorsanız uzak durun. İşte gruba erişmeniz için gerekenler;



Biz de Team Assam gibi belirtelim ki modlar da şu an için Antiban özelliği var, ancak bu paylaşılan hilelere fix çıkarılmayacağı anlamına gelmiyor. O yüzden tüm sorumluluk size aittir.
Etiketler

Yorum Gönder

6Yorumlar
  1. Vip virtual hilesini nerden indirebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, paylaştığımız grup linkinde gerek APK dosyalarını, gerek DATA dosyalarını bulabilirsin.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !