Android Sistem WebView nedir? Ne işe yarar?

Android Sistem WebView nedir?  Bu uygulama hakkında kullanıcıların merakı giderek artıyor. Biz de bu uygulama hakkında sizi bilgilendirmek için bu yazıyı hazırladık.

Android System WebView nedir?

Android Sistem WebView uygulaması cihazınız da gömülü olarak gelen bir sistem uygulamasıdır. Bu sistem uygulaması içeriğinde ki kod parçacıkları sayesinde Android herhangi bir kullandığınız uygulamanın içindeki gömülü Tarayıcı veya internete bağlanan bir alışveriş uygulaması gibi internetten veri alan bütün uygulamaların sorunsuzca web içeriğini size aktarmasını sağlayan Chrome tarafından desteklenen bileşendir. 

Android Sistem WebView ne işe yarar?

Android Sistem WebView, Chrome tarafından desteklenen, uygulama ve oyun gibi programların içindeki bağlantıları açmanıza olanak sağlar. 

Android Sistem WebView neden sürekli güncelleniyor?

Uygulamanın güncellenmesi tabii ki her zaman kullanıcıların yararına yapılan bir işlem, unutmamak gerekir ki Teknoloji dünyasında her şeye her zaman yeni bir açık bulunabilir ve bu açıklar şirketler tarafından kapatılmak zorundadır. Google'da bu açıkları kapatmak adına olsun, web içeriğini size daha iyi aktarmak için olsun uygulamayı sürekli güncelliyor.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !