MyTopFans Twitter Uygulaması nedir?


Şu sıralar Apple kullanıcıları arasında popüler hale gelen bir uygulama var. Uygulamamızın ismi MyTopFans! Uygulama şu an için sadece Apple kullanıcıları için mevcut. Ya da şu an için sadece Apple kuallnıcılarında sorunsuz çalışıyor, Android versiyonuna hiç bulaşmayın desek daha doğru olur.

MyTopFans nedir?

Uygulama, Twitter hesabınız üzerinden sizi en çok takip eden Twitter hesaplarını analiz ederek listeliyor. Sizin hesabınızla en çok etkileşimi olan hesapları öğrenebiliyorsunuz. Üstelik bunu filtreleme sistemi sayesinde Haftalık, Aylık, Yıllık olarak görebiliyorsunuz. Yılın 1. olanına artık sizi takip ettiği için bir hediye ayarlayabilirsiniz. Üstelik bu uygulama kullanımı ücretsiz olarak sunuluyor.

MyTopFans nasıl kullanılır?

MyTopFans uygulamasını buradan, App Store mağazası aracılığı ile indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra Twitter uygulamanıza erişim izni isteyecektir. İzni verdikten sonra gerekli analizleri günlük olarak takip edebilirsiniz. Uygulama Twitter için çıkmış olsa da ek sosyal medya araçları da mevcut. Bu yazımız da sormak istediğin bir sorun olursa yorumlarda belirtmeyi unutma.
 

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !