Vysor ile Telefonunuzu Bilgisayardan Kontrol Edin!

Merhaba Droid'ler, bugün sizleri telefonunuzu bilgisayardan yönetmenize olanak sağlayan, Vysor uygulaması ile tanıştıracağız. Yazımızın devamını okuyarak gerekli bilgilere sahip olabilirsin.

Vysor nedir?

Vysor, Clockworkmod tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Uygulama ile akıllı telefonunuzu bilgisayar aracılığı ile kontrol edebiliyorsunuz. Bilgisayar da bir işiniz varken telefonunuzu elinize almadan tek ekrandan bütün işlerinizi halledebilirsiniz veya sevdiğiniz oyunları daha büyük ekranda klavye kullanarak oynayabilirsiniz.

Vysor nasıl kullanılır?

Vysor uygulamasını kullanmak için 2 seçeneğiniz var. Dilerseniz uygulama olarak bilgisayarınıza indirebilir veya dilerseniz Chrome için Vysor eklentisini indirerek de kullanabilirsiniz.

Vysor için Kurulum Aşamaları

  • İlk önce Vysor uygulamasını indirin. > Vysor for Windows
  • Açılan site de Download kısmına bastığınız da Windows veya Linux kullanıcıları için uygulamayı indirebilir, Browser seçeneğine bastığınız da ise Chrome tarayıcınız için eklenti olarak indirebilirsiniz.
  • Vysor'u indirdikten sonra uygulama olarak indirenler kurulum aşamalarına onay vererek kurulumu tamamlamalıdır.
  • Uygulamayı açtıktan sonra Windows 10 kullanıcıları Driver for Windows 10 Users kısmından ADB Sürücülerini indirerek kurması gerekiyor. Windows 10 altı bir sürüme sahipseniz Driver for Windows Users seçeneğini kullanarak sürücüleri indirin.
  • Sürücüler kurulduktan sonra ekranını yansıtmak istediğiniz telefonun USB Hata Ayıklama seçeneğini aktif edin. USB Hata ayıklamayı aktif etmek için telefonunuz da şu adımları takip edin. 
  • Ayarlar >> Cihaz Hakkında >> Derleme veya Yapı Numarası kısmına ard arda 5-7 kez dokunun. Artık siz bir geliştiricisiniz uyarısını göreceksiniz. Ardından Ayarlar menüsüne geri dönün. En aşağı da Geliştirici Seçenekleri menüsünün eklenmiş olduğunu göreceksiniz. Geliştirici Seçenekleri kısmına dokunun ve aktif hale getirin. Ardından bu sayfa da bulunun USB Hata Ayıklama seçeneğini bulun ve aktif edin. 
  • Ardından cihazınızı USB Aracılığı ile Bilgisayarınıza bağlayın.
  • İşlem tamam. Artık telefonunuzu Vysor ile Bilgisayar üzerinden kontrol edebilir ve oyunları bu şekilde oynayabilirsiniz.

Etiketler

Yorum Gönder

2Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !