Instagram Uygulaması için Karanlık Mod nasıl aktif edilir?

Instagram Uygulaması için Karanlık Mod
Android 9 ile birlikte hayatımıza giren karanlık mod, Instagram uygulaması için nasıl aktif edilir, tüm detayları ile beraber sizlere aktaracağız.

Karanlık Mod veya Koyu Mod nedir?

Android 9 yani Pie sürümü ile hayatımıza giren Koyu Mod özelliği, cihazınız da destekleyen tüm uygulamaları koyu renk olarak ayarlıyor. Gece telefon kullanımının gözlere verdiği zararı da en aza indiren karanlık mod, görünüm olarak da hoş bir görüntü katıyor.

Karanlık Mod Özelliği nasıl aktif edilir?

Öncelikle bu özelliği aktif etmek için, cihazınızın Android Sürümü 9 ve üstü olması gerektiğini hatırlatalım. Karanlık Mod seçeneği her cihaz da farklı menü de olabilir, Ayarlar'a girdikten sonra Arama bölümünü kullanabilirsiniz. Arama bölümüne, Koyu Mod, Karanlık Mod, Gece Modu aramalarını yaparak bu seçeneği görebilirsiniz.

  • Telefonunuz da Ayarlar bölümüne girin.
Instagram Karanlık Mod nasıl aktif edilir?
  • Daha sonra, Ekran ve Parlaklık bölümüne girin.
Instagram için Koyu Mod
  • Şimdi burada gördüğünüz Koyu Mod seçeneğini aktif edin.
Instagram için Karanlık Mod
Artık Instagram'ı Koyu Mod ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu özelliği aktif ederek, Koyu Mod'u destekleyen sistem uygulamalarını, YouTube vs.. karanlık tema ile kullanabilirsiniz.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !