Instagram Pride nedir?

Instagram'da gündem de olan #Pride ve #LoveisLove etiketlerini görenler merak ediyor. Biz de sizler için gerekli bilgileri verelim dedik.

Instagram Pride etiketi ne anlama geliyor?


Pride ne demek?

Biliyorsunuz ki eşcinsellerin topluluğu olarak nitelendirilen LGBTİ, çoğu sosyal medya'da büyük oran da desteğe sahip. Eşcinsel grupların Onur Haftası olarak nitelendirilen bu hafta ise, Instagram üzerinden LGBTİ destekçileri #Pride ve #LoveisLove etiketlerini kullanarak her yeri rengârenk yapacaklarını duyurdu. Atılan her gönderi destek amaçlı olarak paylaşılıyor. Ülkemiz de gördüğümüz destekçi yürüyüşlerin bir nevi sosyal medyaya yansıması diyebiliriz. Şu an saniye de 20 tane gönderi atılan #Pride etiketini, daha önce bilmeyenler merakla araştırıyor. Toplam 25 Milyon sayıya ulaşan LGBTİ destek gönderileri her saniye giderek artıyor. Gönderileri kontrol etmek isterseniz Instagram da arama bölümüne #Pride yazmanız yeterli olacaktır.

Pride ne demek?

Pride İngilizce dilinde var olan, Türkçe karşılığı Onur, Gurur anlamına gelen bir kelimedir.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !