HUAWEI Cihazlar'da Ekran Görüntüsü nasıl alınır?

Huawei cihaza sahip kullanıcılar için, ekran görüntüsü nasıl alınır sorusuna bu yazımız da 2 yöntemi paylaşarak cevap vereceğiz.

HUAWEI cihazlar da Ekran Görüntüsü nasıl alınır?

Bunun için 2 yöntem bulunuyor. Birincisi Tuş Kombinasyonu yaparak, ikincisi ise dokunma kombinasyonu kullanarak. İşlemlerimize geçelim.

Tuş Kombinasyonu ile Ekran Görüntüsü Alma

Bunun için cihazınızın Ses Kısma ve Güç Tuşu'na aynı anda basarak işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Aldığınız ekran görüntüsü direkt olarak Galeri'de görüntülenecektir.

Dokunma ile Ekran Görüntüsü Alma

HUAWEI'in diğer bir kolaylığı ise ekran görüntüsünü hiç bir tuş kullanmadan yapabiliyorsunuz. Bunun için Ayarlar kısmına girelim. En aşağıya kaydırarak Erişilebilirlik Özellikleri kısmına girelim. Karşımıza çıkan pencere de Erişilebilirlik kısmına basalım ve ardından Hareketle Kontrol menüsüne dokunalım. Karşımıza Üç Parmakla Ekran Görüntüsü seçeneği çıkacak, dokunarak aktif hale getirelim. Artık resimde gösterildiği gibi 3 parmağınızı aynı anda ekrana dokunarak aşağıya kaydırırsanız kolaylıkla ekran görüntüsü almış olacaksınız.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !