Netflix Plan fiyatları nedir? Netflix güncel fiyatları!

Netflix Planlar hakkında yaptığımız detaylı incelemeyi ve bu planların fiyatını, özelliklerini bu yazımızda bulabilir, sana en uygun Netflix Paketini seçebilirsin.

Netflix Planlar


Bildiğiniz gibi üyelik başlatırken bize üç adet plandan birini seçmemiz isteniyor. Bu planların özellikleri ve SD Kalite gibi çözünürlüklerin yeterliliğine beraber bakalım ve fiyatları öğrenmek için Aşağıdan Netflix planlarını görüntüleyelim.

Netflix Planlar Hakkında Detaylar

Netflix Plan Fiyatları

Temel Paket

Temel Paket olarak verilen fiyat aylık 17.99₺. Bu fiyata Netflix Planlar arasında en popüleri bu diyebiliriz. Ancak çözünürlük olarak 720p destekliyor. Ancak siz bir 27" boyutunda bir TV aracılığı ile bu yayını seyredecekseniz görüntü kalitesi tatmin edici gelmeyecektir. Bunun yerine Standart paket kullanmanız daha iyi olacaktır. Temel Paket içeriğinde aynı anda sadece 1 Netflix hesabı kullanılabilir. Yani birden fazla kişi tek hesap ile film veya dizi seyredemeyecektir. Temel Paket olan planı TV, Tablet veya Telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Standart Paket

Standart Paket olarak karşımıza çıkan plan ise, aylık 29.99₺ fiyata sahip. Bu pakete sahip olduğunuz da, Temel Paket özelliklerine artı olarak aynı anda 2 cihazdan seyredebileceksiniz. Tabii Standart Pakete sahip olduğunuz da kalite de 1080p olarak size sunulacaktır.


Özel Paket

Özel Paket olarak karşımıza çıkan plan aylık 41.99₺ ile satışa sunuluyor. Standart Paket içeriğine artı olarak aynı anda 4 oturumdan izleme imkanınız oluyor. İzlediğiniz kalite ise 4K Ultra HD belirlenmiş. Size sunduklarımız paket özelliklerinin arasında karar vererek siz de en uygun paketi seçebilirsiniz ve daha fazla Netflix Planlar arasında kaybolmazsınız. 




Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !