Google Trends: Google Popüler Aramalar

Google arama motorunda neler aranıyor hiç merak ettiniz mi? Bunun için bir servis var adı ise Google Trends. Bu servis ile Google'da en çok hangi kelime aranıyor? sorunuza kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Trends servisi Saatlik, Günlük, Aylık ve Yıllık olmak üzere ve hangi kategoriler de ne aranıyor detaylı hir rapor olarak size sunan çok iyi ve güvenilir bir araç.

Genellikle Webmaster olarak bilinen web site yöneticileri için bulunmaz bir nimet gibi görülen ve yüksek kullanım oranı olan bu servis, sırf popüler aramaları merak edenlere de hizmet veriyor. 

Gooogle Trends nasıl kullanılır?
Öncelikle buradan servise gidelim. Önümüze aynı Google Arama servisinde ki gibi bir arama çubuğu açılacak. Buraya girdiğimiz anahtar kelimeyi sorgulatarak anahtar kelimenin ne kadar popüleritesi olduğunu öğrenebiliriz. Bir başka kullanım olarak ise hiç anahtar kelime girmeden direkt olarak popüler aramaları listeleyebilirsiniz. Bunu yaparken en az 30 günlük filtre uygulamanız gerekiyor. Sonra karşınıza hangi şehirden ne aramalar yapılmış ise listeleniyor. 
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !