Steam oyun iadesi nasıl yapılır? - 2021

 

steam oyun iadesi nasıl yapılır?
Steam mağazasından aldığınız oyunlar bazen can sıkıcı hatalar, optimizasyon sorunları ve hayal kırıklığı ile sonuçlanabiliyor. Bu durumda oyuncular aldığı oyunlarını iade edebiliyor. Ancak alınan oyunu iade etme bazı kullanıcılar tarafından zor bulunan bir işlem olduğu için bizde detaylı olarak anlatmak istedik. 

Steam oyun iadesi nasıl yapılır?

Öncelikle şunu başında belirtelim. Satın aldığınız oyun veya DLC türü satın alımlarınızı iade edebilirsiniz. Ancak iade şartlarını karşılamanız gerekiyor. İade şartları arasında ise oyuncuların aldıkları oyun veya DLC paketlerini 2 saatten fazla kullanmamış olmaları gerekiyor. Bazı durumlar da 2 saat 10 dakika gibi süreler Steam tarafından sorun edilmese de işiniz garanti olsun istiyorsanız iade etmek istediğiniz oyunda 2 saatten fazla vakit geçirmeyin. Gelelim şimdi Steam oyun iade etme konusuna...

Adım 1:

Öncelikle Steam uygulamasını açıyoruz ve yukarı da bulunan Yardım sekmesine basıyoruz. Açılan pencere de Steam Destek butonuna basıyoruz.

Adım 2:

Bu aşama da Steam size hangi oyun ile destek almak istediğinizi soruyor. Son ürünler kısmından iade etmek istediğiniz oyunu seçiyorsunuz. Size karşılaştığınız sorunu sorduğunda ''Umduğum gibi değil.'' seçeneğini seçip ardından açılan sayfa da ''İade talebinde bulunmak istiyorum'' butonuna basabilirsiniz.

Adım 3:

İşlemi onayladıktan sonra iade talebiniz onaylandığında size e-posta ile bildirim geliyor. Ardından ödemeniz Steam Cüzdan hesabını seçtiyseniz 24-48 saat arasında iade ediliyor. Ancak banka kartına iade istediğiniz zaman bu süre bankanıza bağlı olarak 7 günü bulabiliyor. 

Bu yazımız da Steam oyun iadesi nasıl yapılır? sorusuna detaylı olarak cevap verdik. Aklınıza takılan bir sorun olduğunda yorumlar da belirtebilirsiniz. 


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !