Windows yazıcıya bağlanamadı hatası (0x0000011b) nasıl çözülür?

windows yazıcıya bağlanamadı hatası

Windows 10 gelen güncelleme ile ''Windows yazıcıya bağlanamadı. Lüften yazıcı adını veya IP adresini denetleyin ve yeniden deneyin. Bu bir ağ yazıcısı ise yazıcının açık olduğundan ve yazıcı adresinin doğru olduğundan emin olun.'' şeklinde hata vermeye başladı. Bu hata Microsoft tarafından hatalı olarak yayınlanan güncelleme paketi sonrası ortaya çıkıyor. 0x0000011b kodu ile alınan Windows yazıcıya bağlanamadı hatasının çözümü için aşağıda ki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. 

Windows yazıcıya bağlanamadı hatası nasıl çözülür?

Windows yazıcıya bağlanamıyor hatası çözümü için bilgisayarınıza gelen son güncelleme paketini kaldırmanız gerekiyor. Bunun için aşağıda ki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Adım 1;

windows yazıcıya bağlanamadı hatası çözümü
Windows 10 arama çubuğuna ''Güncelleştirme Geçmişini Görüntüleyin'' yazarak eşleşme sonucuna basın.

Adım 2;
güncelleme sonrası yazıcı hatası

Açılan pencere de ''Güncelleştirmeleri kaldır'' seçeneğine tıklayın.

Adım 3;

yazıcı hatası çözümü
Açılan pencere de en ''Microsoft Windows'' sekmesi altında bulunan en son tarihli güncelleştirmeyi sağ tık seçeneği ile kaldırın. İşleme onay verdikten sonra kaldırma işlemi başlayacaktır. Bilgisayarınız yeninden başladıktan sonra ''Windows yazıcıya bağlanamadı'' hatası kalkmış olacaktır. Takıldığınız noktalar da yorumlar aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !