Para Kazandıran Oyunlar - 3 Güvenilir Android Oyun

 

Android telefonunuz ile oyun oynarak para kazanmak mümkün. Oynadıkça para kazandıran oyunlar reklamcılık sektörünün gelişmesi ile artık mevcut. Başlığı ilk duyduğunuz an garip gelebilir ancak işin mantığı oldukça basit. Bu oyunlar para kazandırıyor çünkü sizler de onlara para kazandırıyorsunuz. Oyun yapan bir firma oyunun reklamını yayıncılık şirketlerine veriyor. Karşılığında tek bir insana gösterim başı ücret ödeyerek oyunun reklamını yapmalarını istiyor. Bu yayıncılar da Oyna Kazan tarzı uygulamalar geliştirip reklamını yaptığı oyunları size oynatıyor. Böylelikle her oynattığında reklamını yapmış oluyor. Oyunu yapan firmadan parayı alıyor size de %20 gibi bir payı veriyor. Mantığı anladıysak gelelim para kazandıran oyunlar listesine...


Oynadıkça Para Kazandıran 10 Android Oyun


1. Bitcoin Blast


Bitcoin Blast, reklamcılık sektörünü oyuna çeviren eşleştirme oyunu olarak piyasaya çıktı. Bu oyun size Candy Crush deneyimi yaşatarak Bitcoin kazandırıyor. Uygulama da her bölümün bir zorluğu var ve her bölüm geçtiğiniz de size reklam gönderiyor. Gönderdiği reklamlar kazandığınız BTC miktarını arttırıyor. Yani para kazanmak için oyunu çabuk bitirmeye çalışmayın. Puanınız az ise verdiği kazanç miktarı da azalıyor. Uygulama şu an BTC yani Bitcoin para birimini kullanıyor. Uygulama CoinsBase adlı BTC cüzdanı aracılığı ile ödemenizi yapıyor. Ödeme CoinsBase hesabınıza geldikten sonra isterseniz Bitcoin Cüzdanına aktarım yapabiliyorsunuz.


2. Para Kazan - Oyna Kazan

Türk yapımı bir oyun olan Para Kazan - Oyna Kazan, para kazandıran oyunlar listemize girmeyi başarıyor. Oyun sizlere görevler ve oyunlar vererek oynamanızı istiyor. Oyunları oynayarak puan topluyorsunuz ve ekstra puan kazanmak için ekstra görev seçenekleriniz var. Bunları da yaparak daha hızlı puan toplayabilme şansınız var. Uygulama da 10.000 puan 0.01₺ olarak değerlendiriliyor. Ödemelerinizi banka hesabınıza ve İninal kartınıza alma seçenekleriniz mevcut.



3. BitBomb


Para kazandıran oyunlar listesine girmeyi hak eden son oyunumuzun adı ise BitBomb. Bu oyun yine bir klasik eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu oynayarak seviyeleri tamamladıkça puan kazanıyorsunuz. Her seviye tahmini 1500 puan veriyor. Oyunda 10.000 puan olunca CoinsGainer hesabına BTC yani Bitcoin olarak ödeme alabiliyorsunuz. İsterseniz oradan da kendi BTC cüzdanınız varsa oraya aktarım yapabilirsiniz. 
BitBomb, Google Play'de



Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !