Zoom uygulaması nasıl Türkçe kullanılır?

Zoom uygulaması uzaktan eğitim sistemi ile birlikte hayatımıza girdi. Kullanıcılar Türkçe dil desteği olmadığı için uygulamayı kullanmakta zorluk çekiyor. Biz de size Zoom nasıl Türkçe kullanılır? sorusunun çözümünü paylaşacağız.

Zoom uygulaması nedir?

Zoom, Microsoft tarafından geliştirilen video konferans uygulamasıdır. Uygulama sayesinde çoklu video konferansları sayesinde görüntülü ve sesli olarak toplantılar yapabilirsiniz. Pandemi döneminde bazı eğitim kurumları da uzaktan eğitim için Zoom uygulamasını tercih etti. Ancak Zoom Türkçe dil desteği sağlamadığı için bir çok öğrenci kullanmakta zorluk çekiyor. Kullanıcılar Zoom nasıl Türkçe'ye çevrilir? sorusuna yanıt ararken biz de sizlerle bu çözümü paylaşalım.

Zoom nasıl Türkçe kullanılır?

Öncelikle Zoom uygulamasını Türkçe kullanmak için bize gereken uygulama Screen Translator. Uygulamayı hemen buradan indirelim ve işlem adımlarına geçelim.


Zoom Türkçe
Uygulamımızı açtıktan sonra "Diğer uygulamayı tercüme et" butonuna basalım.

Zoom Türkçe Çeviri
Burda Android cihazımız da izin vermemiz istenecek. Ayar butonuna basalım.

Zoom Türkçe Çeviri
Burada bulunan "Diğer uygulamaların üzerinde görüntüleme" seçeneğini aktif hale getirelim.

Zoom nasıl Türkçe kullanılır?
Ardından tekrar uygulamamıza giriş yapalım ve "Diğer uygulamayı tercüme et" butonuna basalım.

Zoom Türkçe apk
Çıkan gizlilik bildirimi onayına "Şimdi Başlat" seçeneğine basarak onay verelim. Uygulama kullanıma hazır hale geldi. Şimdi uygulamayı kullanarak Zoom Türkçe kullanımını sağlayacağız.

Zoom Android Türkçe
Screen Translate uygulaması bize bir yardımcı buton oluşturdu. Bu siyah daire sönük halde iken çeviri bölgesi oluşturacağımız metnin yakınına götürüyoruz. Ardından bir kere dokunup siyah renge döndürüyoruz. Sonra daireyi çeviri yapmak istediğimiz alanı komple kare içine alana kadar hareket ettiriyoruz.

Screen Translate, bu alan da yazan metnin bize ne anlama geldiğini anında gösteriyor. Uygulama kullanımı oldukça hızlı ve pratik. Siz de Screen Translate uygulaması ile Zoom uygulamasını Türkçe yaparak sorunsuzca kullanabilirsiniz. 

Zoom dil değiştirme nasıl yapılır?

Zoom Türkçe desteği maalesef olmadığı için dil değiştirme ayarları ile bu değişikliği yapamazsınız.
Etiketler

Yorum Gönder

4Yorumlar
  1. Abi pc de bulur musunuz???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzgünüm, bilgisayar üzerinde Windows Güvenlik Duvarı dolayısı ile ekran çeviri desteklenmiyor.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Üzgünüm, bilgisayar üzerinde Windows Güvenlik Duvarı dolayısı ile ekran çeviri desteklenmiyor.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !