iTunes 4000 hatası nasıl çözülür?

iTunes yazılımında telefonunuz ile bağlantı sırasında yazılım size bazı hatalar verebilir. Bu hatalardan biri ise Hata: 4000. iTunes 4000 hatası için biz de çözüme ulaşabileceğiniz yöntemleri sizlerle paylaştık.

iTunes 4000 hatası nedir?

iTunes 4000 hatası, bilgisayarınız ve telefonunuz arasında oluşan bağlantı sorunlarına işaret etmektedir. Kablonuzun cihazınızı şarj ettiği, sağlam olduğu anlamına gelmiyor. Verileri aktarmak için kullanılan uçların hasarlı olması şarjı etkilemez ancak bu gibi bağlantılar da maalesef bilgisayarınıza veri aktarmanızı engelleyebilir. Şimdi sırası ile bu bağlantı hatamızı çözmeyi deneyelim.

iTunes 4000 hatası nasıl çözülür?

Bu hatayı çözmek için öncelikle maddeler halinde bu hatanın sebep olabileceği başlıkları vereceğiz. Sırası ile bütün yöntemleri denemeye özen gösterin. Üşenmemeniz cebinizden para çıkmasını engelleyebilir. itunes 4000 hatasına sebep olabilecek maddeleri beraber inceleyelim ve test edelim.

Yan Sanayii Usb Kablosu Kullanımı



Çoğu yan sanayii kablo sıkıntısız şarj edebilir ancak bir bilgisayara bağladığınız zaman veri aktarımı yaparken ciddi kesintiler yaşatabilir.  Bu kesintiler ise itunes 4000 hatasına sebep olabilir. Eğer siz de yan sanayii bir kablo veya hasarlı bir orjinal usb kablosu ile bu işlemi yapıyorsanız, çevrenizden bir kablo isteyerek deneyebilirsiniz.

Bilgisayarda ki Hasarlı USB Portu



Bilgisayarınız da bulunan USB Portu hasarlı olabilir, bunu test etmek için bir başka USB Portuna bağlayarak deneyin. 

Çok Kirli Lightning Girişi

Usb Kablosu


Lightning girişiniz aşırı kirli ise bu da veri aktarımında kesintilere sebep olabilir. Bir fırça yardımı ile içini hafif ve yumuşak davranışlarla temizleyerek tekrar deneyin. Temizleme esnasında az miktarda alkol kullanabilirsiniz.

Yan Sanayii Batarya Kullanımı

Batarya


Kulağa acayip gelebilir ama cihazınıza taktırdığınız yan sanayii bir batarya, her zaman doğru akımı vermez. Bu akım sürekli değişken olacağından usb ile bağlantı sırasında kesintilere sebep olabilir. İmkanınız var ise orjinal bir batarya ile işlemi tekrarlayabilirsiniz.

3.Parti Yazılım ile Deneme

Tüm işlemlere rağmen sonuç alamadıysanız, iTunes haricinde bir yazılım ile bağlantıyı kontrol edin. Bunu, 3U for iOS yazılımını bilgisayarınıza indirerek deneyebilirsiniz. Tüm uğraşlarınız sonuçsuz kalıyorsa, telefonunuzun anakart'ı arızalı olabilir. Bu durumda cihazınızı sadece Apple servislerine götürmenizi öneririz. Kafana takılan soru olursa yorumlar da belirtebilirsin.

Etiketler

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. telefon kilidini geçici olarak kaldırın düzeliyor, 40 taklaya gerek yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her çözüm, her kullanıcı için geçerli olmuyor maalesef. Yine de yorumun için teşekkürler.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !