Hayat Eve Sığar Uygulaması - APK

T.C Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar adlı mobil uygulamayı Google Play Store aracılığı ile indiremeyen Android kullanıcıları için direkt APK formatında paylaşıyoruz. Pandemi süresince uygulamanın güncel versiyonuna daima bu sayfadan ulaşabilirsiniz.


Hayat Eve Sığar Uygulaması

Hayat Eve Sığar uygulaması nedir?

Hayat Eve Sığar uygulaması pandemi ile mücadele kapsamında T.C Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen bir mobil uygulama. Bu mobil uygulamayı cep telefonunuz ile kayıt olarak anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Kullanmaya başladıktan sonra detaylı vaka istatistikleri, riskli bölgeler, sosyal mesafeyi aştığınız kişi sayısı gibi detaylı istatistikleri bulabiliyorsunuz.


Hayat Eve Sığar Uygulamasını İndir

  1. Öncelikle buradan Hayat Eve Sığar.apk uygulamasını indirin. 
  2. Daha sonra uygulamayı kurmak için gerekli olan uygulama SAI Apk Installer 'i indirin.
  3. SAI Apk uygulamasını kurun ve açın.
  4. APKs Yükle butonuna basarak Hayat Eve Sığar.apks adlı, sitemizden indirdiğiniz dosyayı bulun. Bkz: Dahili Hafıza>>Download 
  5. Ardından Yükle seçeneğine basarak Hayat Eve Sığar uygulamasını yüklemiş olacaksınız. 
SAI Apk ile kurmamızın nedeni, Hayat Eve Sığar Uygulaması her cihaza farklı ekran boyutunda yüklendiği ve işlemciye özel versiyonları olduğu için SAI cihazınıza uygun olan paketi yüklemesidir. Hayat Eve Sığar Uygulaması ile sağlıklı günler diliyoruz.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !