Gotham Knights'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Gotham Knights duyuruldu!

Gotham Knights oyunu 22 Ağustos akşamı düzenlenen DC FanDome etkinliğinde duyuruldu. Duyuru da oyunun çıkış tarihi kesin olarak belli oldu ve yaklaşık 8 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı. Oyuncular için merakla beklenen Batman oyunu için detaylar için yazımıza devam edebilirsin.

Gotham Knights, 2021 Yılında Aramızda Olacak!

Oyun severler arasında Batman serisinin 2015 yılından beri yeni bir oyunu çıkmaması, serinin bittiği endişesini uyandırmıştı. 5 Yıl önce çıkış yapan Batman: Arkham Knight her ne kadar çok sevilen bir oyun olsa da, oyuncular serinin devam oyununu bekliyordu. Çünkü 5 Yıl aradan sonra çıkacak bir oyunun grafikleri ve mekaniği günümüz teknolojisinde daha iyi olacaktı. Nihayet beklenen haber Dc FanDome etkinliğinde geldi. Geliştirici ekip tarafından tanıtılan oyun bu sefer oyuncuları Arkham'dan Gotham'a götürecek. Merakla beklenen oyunun, 2021 yılında PC, PlayStation 5 ve Xbox için sunulacağı bekleniyor. Tabii ki oyunun sistem gereksinimleri gibi bilgiler henüz belli değil.

Gotham Knight Oynanış Videosu (Gameplay)


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !