Ücretsiz 5 Adet Anahtar Kelime Aracı

SEO açısından oldukça önemli olan Anahtar Kelime Planlayıcı Araçları maalesef çok yüksek fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Biz de sizler için ücretsiz anahtar kelime araçları listesi hazırladık.

Ücretsiz Anahtar Kelime Planlayıcı Araçları

Bu liste de bulunan araçlarla ücretsiz olarak anahtar kelime üretebilir ve SEO açısından önemli olan anahtar kelime yoğunluğunu öğrenebilirsiniz.

1. Google Trends

anahtar kelime aracı

Anahtar kelime araçları arasında en popüler ve en kullanışlı olan Google Trends, site sahiplerine ve makale yazarlarına önemli bilgiler veriyor. Bu araç ile popüler aramaları saatlik, günlük, haftalık ve aylık olarak görebilir ve aranma hacmi yüksek olan anahtar kelimeleri öğrenebilirsiniz. Google Trends kullanımı hakkında detaylı yazımıza buradan ulaşabilirsin. 

2. Ubersuggest

anahtar kelime aracı
Anahtar kelime araçları arasında yine ücretsiz ve kullanışlı olan Ubersuggest ile trafiğinizi arttırabilirsiniz.  Ubersuggest Anahtar kelime üretici araçları kullanarak, aylık aranma hacmi, eş anlamlı anahtar kelime önerileri gibi bilgileri ücretsiz bir şekilde görebilirsin. Ayrıca anahtar kelimeniz de ilk sırada çıkan sitelerin backlink sayıları gibi bilgileri de yine ücretsiz olarak edinebilirsin.

 >> Ubersuggest

3. Soovle

anahtar kelime araçları

Soovle ile anahtar kelime araçları aramanıza bir son verebilirsiniz. Aklınız da bir makale var ancak bu makale ile ilgili en çok aranan konuyu bulmak istiyorsunuz. İşte tam bu nokta da Soovle devreye giriyor. Soovle kullanımı kolay ve sade tasarımı ile anahtar kelimeniz için aranma hacmi yüksek kelimeleri bulabilir, en çok tıklanan anahtar kelimeler hakkında bilgi sahibi olabilirsin. 

 >> Soovle

4. Keyword Tool

anahtar kelime aracı

Ücretsiz anahtar kelime araçları arasında, 4.sıra da Keyword Tool var. Bu araç hem ücretli hem ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ücretsiz versiyonda anahtar kelime araçları içerisinde yaygın olan planlayıcı özelliğini sunuyor. Ücretli sürümde ek olarak aranma hacimlerini gösteriyor. Yine de ücretsiz ve kullanışlı olması sebebi ile listemizi hak ediyor.


5. WordStream

anahtar kelime aracı

Yine ücretsiz olan bu araç ile anahtar kelime fikirlerine kolayca ve ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu aracın avantajı anahtar kelime planlayıcı olarak Google Ads'ı kullanması. Google anahtar kelime bulucu kullanımı zor ve uğraş gerektiren bir araç, WordStream ise sizin yazdığınız kelimeyi direkt olarak uğraştırmadan karşınıza getiriyor. Bunu yaparken de Google Ads verilerini kullanıyor. 

 >> WordStream

Anahtar Kelime Yoğunluğu Ölçme Aracı

Anahtar kelime araçları listemizden birini seçtiniz ve kullanıyorsunuz. Şimdi ise yazdığınız makale de anahtar kelime yoğunluğunu size gösteren bir araca ihtiyacınız var. İhtiyacınız olan araca buradan gidebilir ve yayınladığınız makale linkini yapıştırarak anahtar kelime yoğunluğunuzu ölçebilirsiniz. Bu araç sayesinde kullandığınız anahtar kelimenin yoğunluğunu, kaç kere kullandığınızı ve ekstra bilgileri öğrenebilirsiniz. Anahtar kelime araçları araştırman gibi Makalede anahtar kelime bulma konusu da senin için kapanmış oldu. Diğer yazılar da görüşmek üzere...

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !