AirPods Pro Tanıtıldı!

Apple, ikinci nesil olarak çıkardığı Airpods'un ardından bu kez şaşırtarak yeni nesil kablosuz kulaklığı AirPods Pro'yu duyurdu. Apple, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro serisi telefonların ardından bu yeni kulaklığını tanıtarak sürpriz yaptı.

Son olarak AirPods 2 ile kullanıcılarının karşısına çıkan Apple'ın AirPods Pro isimli bu yepyeni ürünün diğerlerine göre daha iyi özellikleri bulunuyor.

Airpods Pro ekinin de neden geldiğini siz değerli Droid'ler düşünürken bu ek'in kullanılma sebebine açıklık getirelim. Airpods Pro'da en önemli özelliklerden biri ise "Aktif Gürültü Engelleme" teknolojisi.

Bu teknoloji sayesinde sesinizi arama esnasında karşı tarafa çok daha net şekilde iletebileceksiniz. Yolda telefonla konuşurken arkadan gelen ortam seslerini emin olun konuştuğunuz kişi duymayacaktır.

Kulaklık tasarımında da önemli değişikliğe imza atan Apple, yeni tasarımı sayesinde kulağa daha iyi oturan bir kulaklık olmasını istemiş. Çift mikrofonlu sistem kullanan AirPods Pro sesi saniye de 200 defa işleyerek en iyi ses kalitesine ulaştırıyor.

Gelelim bu canavarın fiyatına, ABD'de 249$'a satışa sunulan AirPods Pro ülkemizde ise 1899₺'den satışa sunulacak..
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !