Epic Games oyun dosya konumu nerede?

 

Epic Games oyun dosya konumu
Epic Games için bir çok kullanıcı oyun dosya konumu bilgisine ulaşmak istiyor. Çünkü bu dosya konumu Steam platformundan farklı yerde saklanıyor ve kullanıcılar bulmakta zorluk çekiyor. Çoğu oyunu ücretsiz vermesinin ardından oyuncular arasında oldukça popüler olan Epic Games, oyuncuları elinde tutmak için sürekli yeni ücretsiz oyunlar ve güncellemeler ile çalışıyor. Şimdi gelelim epic games oyun dosya konumu nerede sorusunun cevabına...


Epic Games oyun dosya konumu nerede?

Bunun için bilgisayarınız üzerinden Dosya Gezgini açarak aşağıda bulunan yolu takip edebilirsiniz. Aşağıda ki yolu takip ederek siz de kütüphane de bulunan oyunlarınıza müdahale de bulunabilir veya oyun yedeklerinizi alabilirsiniz.


Epic Games Oyun Dosya Konumu

  • C:\Program Files\Epic Games\[Oyun İsmi]

Yukarı da belirtilen yol da yüklü oyunlar için oyun dosyaları tek tek görüntülenecektir. Artık tüm oyunlarınızın yerel dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz. Epic Games oyun dosya konumu hakkında soru ve görüşleriniz için yorumları kullanabilirsiniz.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !