Apple Watch, Android ile uyumlu mu?

 

apple watch android ile uyumlu mu?

Apple Watch Android ile uyumlu mu?

Apple Watch çıktığı günden bu yana büyük beğeni toplayan bir akıllı saat olmayı başardı. Sadece iPhone kullanıcıları değil, Android kullanıcıları da bu saate sahip olmak istiyor. Merak edilen konu ise Apple Watch Android uyumu var mı? Sizler için bu sorunun cevabını veriyoruz.

Apple Watch Android cihazlar da kullanılabilir mi?

Apple Watch, şu an için maalesef Android cihazlar ile uyumlu değil. Bu saati aldığınız zaman sadece saatin kendi özelliklerini cihaz üzerinden kullanmakla yetinmelisiniz. Telefon eşleştirmesi mevcut olmayacağı için telefon ile akıllı saatinizi eşleştirmeniz mümkün değil. Apple Watch Android telefon ile kullanma yöntemi şu an için yok. Peki neden? Gelin bu sorunun yanıtını görelim.

Apple Watch neden Android desteklemiyor?

Apple kendi ürünlerini üretirken rakip cihazların kullanıcılarını da kendine çekmeyi hedefliyor. Apple Watch için de bu geçerli. Apple Watch Android desteği sadece bir uygulama ile gelebilir. Ama Apple, bu uygulamayı Google Play için geliştirmiyor. Bu yüzden Android cihazlarınız ile eşleştirme yapamıyorsunuz. İlerleyen zamanlar da gelir düşüncesi olabilir, ama umutlanmamanızı öneririm. Şayet Apple bu konular da gayet katı ve Android'in en önemli rakibi. Sonuca varırsak Apple Watch Android uyumu maalesef yok. Apple Watch için en az iPhone 6 model bir cihaza sahip olmanız gerekiyor.

Apple Watch telefona bağlanmadan kullanılır mı?

Bu sorunun cevabı, evet. Kısmi özellikleri olsa da telefon eşleştirmesi yapmadan Apple Watch kullanabilirsiniz. Bu durumda, cihazın dahili özelliklerine erişebilirsiniz. Ancak telefon gerektiren arama ve bildirim görme işlevlerini kullanamazsınız. Son olarak Apple Watch Android uyumu olmadığını söyleyerek, konuyu noktalayalım. 

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !