WhatsApp Aero nedir? Whatsapp Aero nasıl indirilir?

Whatsapp günümüz de gerek tema olarak gerekse özellik olarak kullanıcıları sıkmaya başladı. Kullanıcılar da bu yüzden Whatsapp Aero gibi uygulamalara yönelmeye ihtiyaç duyuyor. Özellikle resmi Whatsapp uygulaması özelleştirme açısından yıllardır kendini tekrarlıyor. İnsanlar günlük hayatlarında sıklıkla kullandığı uygulamaları kendilerini göre tasarlamak istiyor. Ama ne yazık ki resmi sürüm de bu özellikler mevcut değil. Sadece aydınlık ve karanlık tema olarak seçim yapabiliyorsunuz bu da zaten bir özelleştirme sınıfına girmiyor. Bizler de kiminin çekindiği kiminin ise adını bile duymadığı Whatsapp Aero hakkında inceleme yazısı yazacağız. Bu yazımız da bütün uygulama detaylarına hakim olabileceksiniz.

WhatsApp Aero nedir?

Whatsapp Aero resmi olmayan bir Whatsapp sürümüdür. Hazar Bozkurt tarafından geliştirilen uygulama da resmi sürüm de olmayan bir çok özellik var. Bu özellikler sayesinde kullanıcılar tema düzenlemeleri olsun veya gizlilik ayarları olsun her ayarı kendilerine göre uyarlayabiliyor. Örnek olarak kendi tema mağazasını barındıran aero whatsapp ile istediğiniz temayı yükleyerek uygulamanın renklerini ve ikonlarını tamamen değiştirebiliyorsunuz. Orijinal sürümün üstüne eklenen özelleştirme ile yapılan bu uygulama yine resmi sunucuları kullanıyor. Yani mesajlarınız yine resmi Whatsapp sunucuları üzerinden gönderiliyor. Bu durum da herhangi bir gizlilik endişesi yok ancak resmi Whatsapp uygulamasına bile politikaları kadar güveniyoruz. Bu konu da uygulamayı kullanmak veya kullanmamak tamamen size kalmış.


WhatsApp Aero güvenilir mi?

Whatsapp aero güvenilir mi sorusunun yanıtını uygulamayı yüklemeden aklınıza getirdiğinizi biliyoruz. Bu yüzden bu soruya da kısa ve net olarak cevap vermeye çalışacağız. Günümüz de en güvendiğimiz şirketler veri ihlali haberleri ile gündeme gelebiliyor. Sizler de ünlü sosyal medya markalarının bu haberlerini illa ki görmüşsünüzdür. Bu duruma göre aslında internet ortamında hiçbir uygulamaya güvenmemiz gerekiyor. Whatsapp Aero da internette yer alan uygulamalardan biri ve bunu yükleyerek kararı siz kendiniz zaten vermiş oluyorsunuz. Şunu da belirtelim ki uygulamanın şu ana kadar herhangi bir olay da vukuatı yok. Whatsapp uygulamasına güveniyorsanız bu uygulamaya da güvenebilirsiniz diyerekten kararı size bırakalım.

Temalar

WhatsApp Aero nasıl kullanılır?

Whatsapp Aero kullanımı resmi sürüm ile hemen hemen aynı işlemleri barındırıyor. Uygulamayı indirirken iki adet seçeneğiniz mevcut. Bunlardan biri yüklerken size sorulan paket isimleri oluyor. Aşağı da bulunan indirme sayfasına gittiğiniz de size üç adet paket ismi verilecek. Bunların isimleri "com.wa", "com.aero" ve "com.aerolla olacaktır. En kararlı sürüm com.wa paket adına sahip olandır ancak bunu yüklerseniz resmi Whatsapp uygulamasını silmeniz gerekir. Diğer paket isimlerini seçerseniz resmi Whatsapp uygulamasını silmeden yükleme yapabilirsiniz ancak en kararlı çalışma tek Whatsapp uygulaması ile sağlanıyor. O yüzden size önereceğimiz paket adı da com.wa paket adı olacaktır.

Ayrıca whatsapp aero indir sayfasına gittiğiniz anda size modern ikonlar ve klasik ikonlar şeklinde seçenek sunulacaktır. Bu seçenekler aslında arama butonları ve gönder butonları gibi ikonların ne olacağını belirler. Kimisi ikonların klasik resmi sürümde ki gibi kalmasını isterken kimisi de modifiye edilmiş modern ikonları tercih eder. Bu seçenekler arasında ikon farkından başka ayıran özellik bulunmuyor.

WhatsApp Aero Özellikleri

Whatsapp aero resmi uygulamaya göre oldukça fazla özellik barındırıyor. Örnek olarak resmi sürüm için herhangi bir özelleştirme seçeneği bulunmazken aero sürümünde bir dolu tema mevcut. Dilediğinizi beğenerek kurabilir ve temanızı tamamen değiştirebilirsiniz. Sıkıcı yeşil temadan kurtulmak isteyenler için ve temasından her gün sıkılanlar için birebir diyebiliriz. Başlıca whatsapp aero özellikleri için aşağı da sizler için başlıklar hazırladık. Hazırladığımız bu başlıklar ile uygulama hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Özelleştirme

Whatsapp aero içinde barındırdığı tema market sayesinde bir çok özelleştirme barındırıyor. Sizler de istediğiniz temayı yükleyerek sıkıcı whatsapp görünümünü baştan aşağıya değiştirebiliyorsunuz. Üstelik yüzlerce tema sayesinde bunu her gün bile yapabilirsiniz. Tema yüklemek yerine tema özelleştir seçeneğini kullanarak kendi temanızı da yapabilirsiniz. Çoğu kullanıcı bir süre sonra kendi profesyonel temalarını bile yapabiliyor. Özellikle sevgililer için uyumlu temalar sayesinde daha da teknolojik veya romantik olabilirsiniz.

Hız

Whatsapp aero herhangi bir hız sorunu yaşatmıyor. Bunu yaşatması aslında imkansız çünkü uygulama resmi whatsapp sunucularını kullanıyor. Resmi sürüm de sıkıntı varsa aero sürümünde de sıkıntı olacaktır. Bu yüzden hız konusunda ekstra bir problem bildiren kullanıcı görmediğimizi belirtelim.

Kalite Düşmeden Video ve Fotoğraf Gönderimi

Bilmeyenlere söyleyelim ki WhatsApp uygulamasında gönderdiğiniz fotoğraf ve videolar sıkıştırılma tekniği ile gönderilir. Bu saye de boyuttan tasarruf edilerek kullanıcıların daha hızlı medya göndermesi ve daha az internet tüketmesi hedeflenir. Ancak bunun dezavantajı olarak yolladığınız fotoğraflar ve videolar kalitesi düşük olarak gönderilir. Whatsapp Aero da bu sıkıştırılma özelliği kaldırımış ve gönderdiğiniz fotoğrafların ve videoların kalitesinde herhangi bir düşüş olmuyor.

Dolap Özelliği

Whatsapp Aero mesajlarınızı kilitleme özelliği sayesinde ekstra uygulamalara gerek kalmadan sohbetlerinizi özel tutar. Bunun için pek çok uygulama bulunuyor ancak hem yer kaplıyorlar hem de ekstra şarj tüketiyorlar. Ancak whatsapp aero dahili özelliği sayesinde bu sorunlar olmadan rahatça kendi özel alanınızı yaratabilirsiniz.

Çıkartma Paketleri

Uygulama çıkartma paketleri açısından da zengin içeriğe sahip. Çeşit çeşit çıkartmalar ile sohbetlerinizi daha eğlenceli hale getirebiliyorsunuz. Tema market gibi içinde bir dünya çıkartma barındıran whatsapp aero her zaman daha eğlenceli sohbetler de kullanılmak üzere tasarlanmış. 

Daha Fazla Gizlilik

WhatsApp Aero ile daha fazla gizlilik seçeneğine sahip olabiliyorsunuz. İletildi ve okundu tik işaretlerini de gizlemenize olanak sağlıyor. Bunları yaparken de karşı tarafın tik işaretlerini görmeye devam ediyorsunuz. Resmi sürümde bildiğiniz üzere bu özelliği kapattığınız anda sizler de karşı tarafın okundu iletildi bilgilerini alamıyorsunuz. Ancak whatsapp aero sınırlamaları tamamen kaldırmaya yönelik çalışıyor.

İndirmeler

Geliştirici: Hazar Bozkurt
Güncel Sürüm: v9.29
Boyut: 58 MB
Son Güncelleme: 18.12.2021



Etiketler

Yorum Gönder

1Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !