Netflix Party nedir? Nasıl kullanılır?



Netflix Party nedir?


Netflix Party, Netflix tarafından kullanıma sunulan Chrome eklentisidir. Eklenti, izlediğiniz filmi veya diziyi aynı anda paylaştığınız kişi ile beraber izlemenizi ve izleme esnasında mesajlaşmanızı sağlar. 




Netflix Party nasıl kullanılır?

Öncelikle Chrome tarayıcınızdan, http://www.netflixparty.com adresine gidin ve Install Netflix Party butonuna basarak Chrome eklentisini indirin. İndirme işlemi bittikten sonra adres çubuğuna NP logosunun eklendiğini göreceksiniz. Buraya basarak Netflix hesabınızla giriş yaparak adımları takip edin. Kurulumu bitirdikten sonra Netflix üzerinden dizi veya film açtığınızda Start Party butonu ile partiyi başlatabilir, eklentinin verdiği linki izlemek istediğiniz kişiye göndererek partiye katılmasını sağlayabilirsiniz.

Netflix Party nasıl kullanılır?

Kurulumu bitirdikten sonra Netflix üzerinden film izlediğinizde NP logosuna basarsanız arkadaşlarınızla aynı anda hem sohbet özelliğini kullanarak hem de aynı anda diziyi seyredebilirsiniz. 

Netflix Party nedir?

Netflix Party ile aynı anda izleme özelliğini kullanabilmek için arkadaşınızın da bir Netflix hesabı olması gerekiyor. Sizce Netflix Party kullanışlı mı? Cevabınızı yorumlar da belirtmekten çekinmeyin...
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !