Android Rootsuz Reklam Engelleme Uygulaması


Merhaba Droid'ler, hepimizin canını sıkan reklamlardan kurtulmak için pek çok uygulama var, ancak biz en güvenilir ve en iyisini ve Root istemeyeni aralarından sizin için seçtik. 

Seçtiğimiz uygulama Blokada! 

Blokada uygulaması siz internette gezinirken, uygulamalarınızı kullanırken neredeyse bütün reklam host dosyalarını algılayarak sizin internet ortamında ve uygulamarınızın içinde reklamsız ve rahat gezinmenizi sağlıyor.

Uygulama Root yetkisi istemediği için bunu VPN bağlantısı kullanarak yapıyor. Youtube gibi uygulamalar da çıkan reklamları da engellediği için kendisi oldukça kullanışlı bir uygulama. İçinde gelen gömülü DNS değiştirme sayesinde yasak sitelere de erişim sağlıyorsunuz.

Ancak Droid Abi'den bir tavsiye vermeden geçmeyelim. Uygulama Xda-Developers'da bir geliştirici tarafından sunuldu. Her ne kadar güvenilir bir uygulama olsa da kişisel hesaplarınızı VPN açıkken kullanmanızı önermiyoruz. VPN bağlantıları sizin tüm gezinti kaydını bilebilir, görebilir hatta kötü niyetli kullanım söz konusu ise saklayabilir. Uygulama'da şu ana kadar kötüye kullanım rastlanmış değil Play Store'da kendisi tüm taramalardan geçmiş ancak tebiri elden bırakmayalım ve fazla uzatmadan uygulamanın ekran görüntülerine ve indirme bağlantısına geçelim.






Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !