Android'in en iyi grafiklere sahip oyunu?

Başlıkta belirttiğimiz gibi herkesin aklında Android'in en iyileri var. Biz de bugün Android'in en iyi yarış oyununu sebepleri ile beraber inceleyeceğiz.



Android platformu yıllardır çok yol kat etti. İlk yıllar da Android'le ilk tanışanlar bilir, hangi oyunları oynardık? Angry Birds mü? Subway Surfers mı? Televizyon da alışveriş kanallarında satılan Android 2.3.6 sürümü telefonlar da telefonun tanıtımın da mutlaka dediğimiz 2 oyundan birini görmüşsünüzdür. Şimdi ise muhteşem Battle Royale tarzı oyunlar, bilgisayar da oynadığımız oyunların mobil versiyonları ve daha fazlası artık cebimizde ki cihazlar da bulunuyor. Lafı fazla uzatmadan biz Android'in bu devrinde en iyi yarış oyununu Asphalt 9: Legends olarak seçtik. 

Neden mi?


1.Grafik
Gameloft firması bu sefer gerçekten olağanüstü çalışmış diyebiliriz. Şu an Asphalt 9 oyununda kullanılan grafikler bilgisayar da oynadığımız bir çok oyunla benzer grafikler kullanıyor. Araç kalkışları, ses efektleri, etkileyici drift efektleri bizi grafik yönünden oldukça cezbetti.

2.Kontrol
Asphalt 9:Legends kontrolleri oldukça standart basit bir işleyiş sunuyor. Yani oynamanız da zorluk yaşamayacağınız kesin ancak kontrol konusunda da bizi etkileyen nokta yapay zeka'ya fazla bir şey bırakılmaması oldu. Yani sadece joystick butonunu ileri itmekle yarışı kazanmanız değil olay. Aracın her kontrolü değişik tepki vererek oyunda size avantaj veya ufak bir yanlış kontrol dezavantaj sağlayabiliyor. 

3-Oyun Gereksinimleri
Gameloft bu konuda da yine bizi ikna etti. Oyun bir çok orta segment telefon da dahi akıcı oynanabiliyor. Sebebi ise, oyunun çoğu işlemciyle sıkıntısız çalışması için optimize edilmiş olması. Biliyorsunuz veya bilmiyorsunuz ama bahsedelim. Google Play'de indirdiğiniz bir oyun farklı işlemci kullanan cihazlar da inen oyunla aynı değil. Geliştiriciler eğer farklı işlemcilere oyunu optimize ettiyse Play Store'a yüklüyor ve siz mağazaya girdiğiniz de cihaz bilgileriniz Play Store tarafından belirlenip sizin Grafik İşlemcinize göre optimize edildi ise o sürümü yüklemenize olanak sağlıyor. 

Lafı fazla uzatmadan Asphalt 9: Legends için bizim düşüncemiz böyleydi. Eğer sizin farklı düşünceleriniz veya eksik bahsettiğimiz yanları varsa yorum kısmında belirtmekten çekinmeyin. Oyuna aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !