Bilgisayar'sız TWRP ve CWM yükleme!

Bu konu da gayet işinize yarayacak bir uygulama paylaşıyoruz. İsmi; RASHR Flashify Tool...

Rashr bilgisayar'a ihtiyaç duymadan telefonunuza, Özel Kurtarma Modu yüklemenize olanak sağlıyor. Tabii ki cihazınız bu yüklemeyi yapmak için Root yetkisine sahip olmalı. 

İşlemlere başlamadan önce şarjınızın dolu olduğundan emin olunuz. Ayrıca yanlış bir işlemde bulunursanız, yanlış TWRP'yi cihaza yüklemek gibi biraz daha zahmetli bir yola girebileceğinizi ve sorumluluğun sizde olduğunu unutmayın. 

✓Eğer cihazınız da Root yetkisi bulunuyor ise uygulamayı "BURADAN" indirin. 

✓Sonrasın da uygulamaya Root hakları için izin verin. 

✓Uygulama açıldıktan sonra size TWRP, CWM gibi seçenekler sunacak. Bunlardan en gelişmiş kurtarma menüsü TWRP'dir. 
✓Hangi kurtarma menüsü yazılımını yükleyeceğimizi seçtikten sonra bize bir liste gösterecek Rashr. Önemli nokta Rashr telefon modelinize göre değil model kodu'na göre yükleme yapıyor. Çünkü yurt içi ve yurt dışı cihazların model numarası aynı olsa da model kodu farklı oluyor. O yüzden cihazınızın model numarasını CPU-Z uygulaması ile öğrenmeniz gerekiyor. Aşağı'da belirtilen kısım benim model kodum ve Rashr'da TWRP seçerken ben TWRP 3.0.0.1 (RNE-L01) yazanı indireceğim.
✓Yükleyeceğimiz TWRP veya CWM'yi seçtikten sonra aşağıda ki gibi ekran gelecek karşımıza. Flash seçeneğine bastıktan sonra bize yedekleme uyarısı verecek. Oradan Backup seçeneğine basacağız. 

✓Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra "Reboot Recovery" seçeneğini seçmeyin. Kendiniz tuş kombinasyonu ile giriş yapın. TWRP, CWM yükleme işlemini Bilgisayar'a gerek duymadan halletmiş olduk. Dilediğimiz Custom Rom'u veya Mod'ları telefonumuza yükleyebiliriz.

Yorum Gönder

1Yorumlar
Yorum Gönder

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !