Fortnite 2 Yeni Keşfedilen Bug!

Fortnite 2. Bölüm'de keşfedilen yeni bir hata, oyuncuların düşme hasarını tamamen kaldırmasını sağlıyor. Çelik halatlardan kaynaklanan hata kullanıcıların oyun boyunca hasar almasını engelliyor.


Fortnite 2. Bölüm, büyük değişikliklerle geldi ve çoğunlukla topluluktan olumlu geri dönüşler aldı. Oyuncular artık yepyeni bir haritayı, büyük eşya değişikliklerini, yeni mekanikleri ve çok daha fazlasını deneyimleyebiliyorlar. Ancak radikal değişiklikler hataları da beraberinde getirebiliyor. Ne yazık ki, Fortnite 2. Bölüm de birçok hatayla karşımıza çıktı.
Geçtiğimiz hafta Fortnite Battle Royale oyuncuları sadece harita üzerinde bir noktada durarak oyunu kazanabildikleri bir hata keşfettiler. Şimdi de düşme hasarını maç boyunca tamamen kaldıran ve rakiplere karşı büyük bir avantaj sağlayan yeni bir açık keşfedildi. Diğer hata gibi, bu da tüm maç boyunca sürüyor ve Epic Games'in gelecek güncellemede hatayı düzeltmesi bekleniyor.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !