Epic Games tarafından verilen ücretsiz oyunlar hangileri?

 

epic games ücretsiz oyun listesi

Epic Games, Yılbaşı Hediyeleri kapsamında ücretsiz oyun dağıtacağını açıklamıştı. 15 günde 15 hediye oyun kampanyası ile kullanıcılar bu ücretsiz oyunları merakla beklemeye başladı. Ancak Reddit platformunda bir kullanıcı dağıtalacak ücretsiz oyunlar listesi adında bir paylaşım yaptı. İddiaya göre verilecek oyunların listesi aşağıda ki gibi olacak. Epic Games ücretsiz oyun listesi için konuya devam edelim.


Epic Games ücretsiz oyunlar listesinde hangi oyunlar var?

Epic Games ücretsiz oyun vermesi ile bir çok oyuncunun gözdesi haline gelmeyi başardı. Ancak bu kampanyalarına hala devam ediyor. Yılbaşı kapsamında dağıtacağı oyunlar arasında, Shenmue III, Days Gone gibi iyi yapımlar da bulunuyor. Gelin bu listeyi beraber inceleyelim.

  • Shenmue III

Oyun Özeti

Babasının ölümünün intikamını almaya can atan 18 yaşındaki Japon dövüş sanatları ustası Ryo Hazuki rolünde oynayın. Destansı Shenmue serisinin bu üçüncü bölümünde Ryo, babasının katilinin aradığı yapay bir eser olan Phoenix Aynası'nın ardındaki gizemi çözmeye çalışmaktadır. Yolculuğu onu, güzel manzaralarla çevrelenmiş, etkinlik dolu, Çin'in temsili taşra bölgelere götürür. Ryo’nun macerası onu, bir taraftan Phoenix Aynası'nın ardındaki gerçeği bilenleri araştırmasını sağlarken bir taraftan da kumarda şansını deneyebileceği, atari oyunları oynayabileceği, yarı zamanlı işlerde çalışabileceği ve eğitimini daha da ileriye taşıyacağı dağ köylerine ve kasabalarına sürükler.

Steam fiyatı: 50 TL

  • Neon Abyss

Oyun Özeti

Neon Abyss, Hades'in oluşturduğu "Grim Squad"ın bir parçası olarak Abyss'e doğru ateş ederek ilerlediğin çılgın, rogue benzeri bir aksiyon platform oyunudur. Sınırsız öğe sinerjisi ve eşsiz zindan gelişme sistemi, her bir koşunun yeni bir zorluk sunmasını sağlar. Ortalığı birbirine katmaya hazırlan!

Steam fiyatı: 61 TL

  • Remnant: From the Ashes

Oyun Özeti

Dünya, başka bir boyuttan gelen eski bir kötülük tarafından kaosa sürüklendi. İnsanlığın son kalıntılarından biri olarak, bir dayanak oluşturmak, yeniden inşa etmek ve kaybedilenleri geri almak için ölümcül düşman ordularıyla yüzleşmek için tek başınıza veya diğer iki hayatta kalanla birlikte yola çıkmalısınız.

Steam fiyatı: 120 TL

  • Undertale

Oyun Özeti

UNDERTALE'e hoş geldiniz. Bu RPG'de, yeraltına düşen bir insanı canavarlar dünyasına kontrol ediyorsunuz. Şimdi çıkış yolunu bulmalısın... ya da sonsuza kadar kapana kısılmış olmalısın.

Steam fiyatı: 18 TL

  • Into the Breach

Oyun Özeti

İnsan uygarlığının kalıntıları, yerin altında üreyen devasa yaratıklar tarafından tehdit ediliyor. Bu uzaylı tehdidini uzak tutmak için gelecekten gelen güçlü makineleri kontrol etmelisiniz. FTL yapımcılarının yaptığı bu sıra tabanlı strateji oyununda dünyayı kurtarmaya yönelik her girişim, rastgele oluşturulmuş yeni bir meydan okuma sunuyor.

Steam fiyatı: 25 TL

  • A Way Out

Oyun Özeti

Brothers – A Tale of Two Sons'ın yapımcılarından, hapishaneden kaçmaya çalışan iki mahkumdan birini kontrol edeceğiniz özel bir ortak macera oyunu A Way Out. Nefes kesen firar girişimi, daha önce gördüklerinize veya oynadıklarınıza benzemeyen, sürpriz ve duygusal bir maceraya dönüşüyor. A Way Out, iki oyuncuyla oynanması gereken bir deneyim. Oyuncular, hapishaneden kaçarak özgürlüğe kavuşmak için iş birliği yapan Leo ve Vincent adlı iki ana karakterden birini kontrol edecek.

Steam fiyatı: 199 TL

  • Katana Zero

Oyun Özeti

Katana ZERO, baş döndürücü aksiyon ve anında ölümlü dövüş özelliklerine sahip şık bir neo-noir, aksiyon-platform oyunudur. Güzel, vahşi bir akrobatik ekranda geçmişinizi ortaya çıkarmak için zamanı ayırın, atlayın ve değiştirin.

Olağanüstü Dövüş: Durumun gerektirdiği şekilde muhalefetinizi alt edin. Silah seslerini düşmanlara geri döndürün, yaklaşan saldırıları savuşturun ve tuzaklar ve patlayıcılarla düşmanları ve ortamları manipüle edin. Hayatta kalan bırakmayın.

El Yapımı Diziler: Her seviye, sayısız tamamlama yöntemi için benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır. Düşmanınızı uygun gördüğünüz şekilde ortadan kaldırmak için spontane yaklaşımlar kullanarak düşmanları yaratıcı bir şekilde yenin.

Alışılmadık Hikaye Anlatımı: Oynanışa örülmüş sinematik sekanslar aracılığıyla anlatılan esrarengiz bir hikaye, bükülüp bükülerek beklenmedik bir sonuca varıyor.

Steam fiyatı: 25 TL

  • Firewatch

Oyun Özeti

Yıl 1989. Adı Henry olan bir adamsınız ve Wyoming kırsalında yangın gözetleme işi yapmak üzere kargaşa dolu yaşamınızı bırakıp buraya gelmişsiniz. Bir dağın tepesine konmuşsunuz, duman çıkan bir yer var mı diye bakıp kırın güvenliğini sağlıyorsunuz. İşiniz bu. Özellikle sıcak ve kurak yaz aylarında herkes diken üstündedir. Delilah adındaki şefinize her zaman küçük bir el telsizi ile ulaşabilirsiniz. Geride bıraktığınız dünyayla tek bağınız bu alet. Ama kuleden dışarıdaki dünyaya bakınca garip bir şey dikkatinizi çektiği zaman vahşi ve bilinmeyen bir hayatı keşfedeceksiniz, karşınıza sorular çıkacak ve sahip olduğunuz yegane anlamlı ilişkiyi kuracak ya da yok edecek seçimler yapacaksınız.

Bir Not: Firewatch yetişkinleri ilgilendiren konularda yetişkinlerin anlayacağı dilde ve yetişkinler hakkında bir video oyunudur. Daha genç bir oyuncuyla oynamayı düşünüyorsanız, uygun şekilde davranmayı bilmek iyi olabilir.

Steam fiyatı: 31 TL

  • What Remains of Edith Finch

Oyun Özeti

2018 BAFTA Oyun Ödülleri'nde En İyi Oyunun yanı sıra GDC 2018 Choice Ödülleri, 2018 SXSW Oyun Ödülleri ve 2017 Oyun Ödülleri'nde En İyi Anlatı ödüllerini kazanan What Remains of Edith Finch, bir aile hakkında tuhaf hikayeler koleksiyonudur. Washington eyaleti.

Edith olarak devasa Finch evini keşfedecek, o aile geçmişini araştırırken hikayeler arayacak ve neden ailesinde hayatta kalan son kişi olduğunu anlamaya çalışacaksınız. Bulduğunuz her hikaye, uzak geçmişten günümüze uzanan hikayelerle, yeni bir aile üyesinin ölüm gününde hayatını deneyimlemenizi sağlar.

Hikayelerin oynanışı ve tonu Finch'lerin kendileri kadar çeşitlidir. Değişmeyen tek şey, her birinin birinci şahıs bakış açısıyla oynanması ve her hikayenin o aile üyesinin ölümüyle bitmesidir.

Nihayetinde, etrafımızdaki engin ve bilinmez dünya tarafından alçaltılmanın ve hayrete düşmenin nasıl bir his olduğu hakkında bir oyun.

Birinci şahıs boyama oyunu The Unfinished Swan'ın arkasındaki ekip olan Giant Sparrow tarafından yaratıldı.

Steam fiyatı: 55 TL

  • Before Your Eyes

Oyun Özeti

Before Your Eyes, yeni ve yenilikçi bir etkileşim biçimi kullanarak bir ruhun öbür dünyaya yolculuğunun hikayesini anlatan birinci şahıs anlatımlı bir maceradır - gerçek hayatınız yanıp söner.

Hikaye, ölümünüzden sonra, ruhları öbür dünyaya götürmekle görevlendirilen efsanevi bir Ferryman'ın gemisinde başlıyor. Geçmenize yardımcı olması için önce hayatınızın hikayesini öğrenmesi gerekir. Ve böylece, en önemli anlarınızı yeniden yaşamanız için sizi geri gönderir.

Oyun, daha önce hiç yaşamadığınız bir şekilde sizi bu hikayeye sokmak için web kameranızı kullanıyor. Aile, ilk aşk ve sanatsal bir kariyerin yükselişiyle ilgili değerli hatıralar arasında yanıp sönen gerçek gözlerinizle anlatının akışını kontrol etmeyi öğreneceksiniz. Ama yakında Kayıkçı ona görmesi gereken her şeyi göstermediğinden şüphelenecek. Bu yüzden sizi en bastırılmış anılarınızın karanlık girintilerine daha da girmeye zorlayacak ve sonunda yürek burkan bir gerçeği ortaya çıkaracaktır.

Yenilikçi göz kırpma etkileşim mekaniğini büyüleyici bir dünya ve tamamen sesli bir hikayeyle birleştiren Gözlerinizden Önce, kendimize yüklediğimiz imkansız beklentiler ve yanımızda taşıdığımız pişmanlıklar hakkında derinden duygusal ve ilişkilendirilebilir bir yolculuk.

Oyunun Close Your adlı daha önceki bir sürümü, başarılı bir Kickstarter kampanyası aracılığıyla fon almadan önce Indiecade'de Game Developers Choice ödülünü ve Independent Game Awards'ta (IGF) Öğrenci Ödülü'nü aldı.

Steam fiyatı: 18.50 TL

  • Maid of Sker

Oyun Özeti

Sessizlerin kâbuslarına göğüs gerin. Paniğe kapılmayın… Nefes bile almayın!

Maid of Sker, İngiliz folkloründe dehşetli ve kan dondurucu bir hikâyeye sahip olan ücra bir otelde geçiyor. Yalnızca savunmaya yönelik ses cihazıyla donanmış hâlde, ses tabanlı yapay zekâya sahip düşmanlardan oluşan bir tarikata karşı gizlenme taktikleri yürüteceksiniz.

1898’de geçen ve Elisabeth Williams’ın akıllara musallat olan Galler hikâyesinden esinlenen bu oyun işkence, kölelik, korsanlık ve otelin temellerini sarsan doğaüstü bir gizem tarafından yönlendirilen bir ailenin hikâyesini konu almaktadır.

Wales Interactive tarafından geliştirilen bu oyunun kurgusu SOMA, The Bunker ve Battlefield 1 gibi oyunların tasarımında ve hikâye yazımında yer almış kişilerin elinden çıkmıştır.

- Temel hayatta kalma mekaniği olarak 3B ses tabanlı yapay zekâ sistemi kullanır

- Psikolojik, gotik ve İngiliz korku öğelerini bir araya getirir

- Gerçekçi görsellere, kapsayıcı çevreye ve tekinsiz bir atmosfere sahiptir

- Tia Kalmaru’nun tüyler ürpertici sesinden ünlü Galler ilahileri içerir

- Ünlü Galler halk şarkısı “Y Ferch o'r Sger” (Sker’in Hanımı) yeniden bestelenmiştir

- Bilgisayarda kısıtlanmamış 4k gerçekçi görsellere izin verir (1080p 60fps en az)

Steam fiyatı: 16 TL

  • Spelunky 2

Oyun Özeti

Spelunky, orijinal roguelike platform oyununun büyük ölçüde genişletilmiş bu devamında geri dönüyor! Kendilerini Ay'da hazine ve kayıp aile ararken bulan yeni nesil kaşiflerle tanışın. Spelunky 2, orijinali bir klasik yapan benzersiz, rastgele mücadeleler üzerine kuruludur ve eski ve yeni oyuncuları memnun etmek için tasarlanmış devasa bir macera sunar.

Steam fiyatı: 32 TL

  • Islanders

Oyun Özeti

Stresli kaynak yönetimine saatler harcamadan güzel şehirler mi inşa etmek istiyorsunuz? Daha fazla konuşma! ADALAR tam size göre olmalı.

ISLANDERS, rengarenk adalarda şehirler inşa etme konusunda minimalist bir strateji oyunudur. Sonsuz sayıda sürekli değişen yeni toprakları keşfedin, yerleşimlerinizi genişleyen köylerden büyük şehirlere kadar genişletin ve rahatlatıcı atmosferin tadını çıkarın.

Steam fiyatı: 11.50 TL

  • Quantum Break

Oyun Özeti

Zamanın kendisini kıran bir anlık yıkımın ardından, iki kişi değiştiklerini ve olağanüstü yetenekler kazandıklarını keşfederler. İçlerinden biri zamanda yolculuk yapar ve bu gücü kontrol etmeye kararlıdır. Diğeri, bu yeni yetenekleri onu yenmeye çalışmak için kullanır - ve kendini onarılamaz bir şekilde parçalamadan önce zamanı onarır. Her ikisi de ezici olasılıklarla karşı karşıya ve geleceğin şeklini belirleyecek dramatik seçimler yapıyor. Quantum Break benzersiz bir deneyimdir; bir bölüm sert vuruşlu video oyunu, bir bölüm heyecan verici canlı aksiyon şovu, kahraman Jack Joyce olarak Shawn Ashmore, düşmanı Paul Serene olarak Aidan Gillen ve Jack'in dahi kardeşi William olarak Dominic Monaghan da dahil olmak üzere yıldız bir kadroya sahip. Quantum Break, Remedy Entertainment'ın ünlü olduğu canlı hikaye anlatımı, zengin karakterler ve dramatik sürprizlerle dolu. Oyun içindeki seçimleriniz, oyun ve şov arasındaki bu hızlı füzyonun sonucunu etkileyecek ve oyuncuya tamamen benzersiz bir eğlence deneyimi sunacaktır.

ÖZELLİKLERİ:

• Remedy Entertainment tarafından hazırlanmış derinlemesine, hızlı tempolu anlatım deneyimi

• Oyun içinde yapılan seçimlerden doğrudan etkilenen en kaliteli canlı aksiyon şovu

• Yıldız oyuncu kadrosu

• Bir hikaye birçok şekilde anlatıldı

• Zamanı artırılmış aksiyon oyunu

• Bozuk zamanda atlayıp geri sardıkları epik yıkım sahnelerinde gezinin

Steam fiyatı: 59 TL

  • Days Gone

Oyun Özeti

Days Gone, küresel bir salgın felaketinden iki yıl sonra vahşi topraklarda geçen bir açık dünya aksiyon-macera oyunudur.

Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John'ın yerine geç. Değerli eşya ve silah üretecek ekipmanlar bulmak için terk edilmiş yerleşkeleri yağmala veya şansını, adil ticaret veya daha kanlı yollarla hayatını sürdürmeye çalışan diğer afetzedelerde dene.

• Çarpıcı bir ortam: Pasifik Kuzeybatısı'nda ormanlardan çayırlara, karlı düzlüklerden çöldeki lav sahalarına kadar her şey güzel olduğu kadar ölümcül de. Milyonlarca yıllık volkanik hareketlerin izini taşıyan pek çok çeşit dağ, mağara ve kırsal kasabayı keşfet.

• Vahşi karşılaşmalar: Saldırgan çetelerin ve Kaçık sürülerinin kol gezdiği bu topraklarda, hayatta kalmak için özel tuzak, silah ve geliştirilebilir yeteneklerini kullanman gerekecek. Devasa bir bölgedeki en değerli yardımcın olan Başıboş motorunu da unutma.

• Devamlı değişen bir çevre: Deacon'ın sadık motosikletine atlayarak hava koşullarıyla büyük ölçüde değişen dinamik bir dünyayı, gece-gündüz döngüsünü ve çevresiyle içinde yer alan insanlara uyum sağlayan ve devamlı evrim geçiren Kaçıkları keşfet.

• Sürükleyici bir hikâye: Deacon St. John derin ve kişisel bir kaybın ardından umut kırıntıları ararken çıkmazlar, ihanet ve pişmanlık dolu güçlü bir hikâyede kaybol. Gündelik olarak verilen hayatta kalma mücadelesinde bizi insan yapan şey ne?

• Yeni Oyun +

• Hayatta Kalma Modu

• Mücadele Modu

• Motosiklet Kaplamaları

PC özellikleri arasında ultra geniş monitör desteği, kilitsiz kare hızı ve geliştirilmiş grafikler (artırılmış detay seviyesi, görüş alanı, bitki örtüsü çizim mesafeleri) yer alıyor.

Steam fiyatı: 167.40 TL

Bu yayında Epic Games ücretsiz oyunlar listesi 2021 konusuna değindik. Umarız aralarında beğendiğiniz oyun vardır. Şimdiden iyi eğlenceler.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !