Yasaklı Sitelere Giriş, Windows/iOS/Android

Yasaklı sitelere giriş yapabilmeniz için bu yazımız da sizler için yöntemler derledik. Bu yöntemleri derlerken en kullanışlı uygulamalar ve en basit yöntemleri kullandık. Bu sayede girmek istediğiniz yasak sitelere kolaylıkla giriş sağlayabilirsiniz.
yasaklı sitelere giriş


Yasaklı sitelere nasıl girilir?

Yasaklı sitelere nasıl girilir sorusuna bir dolu yöntem ile cevap verebiliriz. Bunlar kısaca VPN, Proxy, DNS Değişikliği gibi en yaygın yöntemlerle yapılabiliyor. Her platform için en sağlıklı ve en basit yöntem neymiş gelin beraber görelim.

Android'de Yasak Sitelere nasıl girilir?

Android kullanıcıları için bir sürü yöntem var. Mağaza da dolaşan bir dünya uygulama ne kadar güvenilir merak konusu oluyor. Hali ile kullanıcılar da ne yapacaklarını bilemiyorlar. Sizler için Android ile yasak sitelere giriş için en güvenilir yöntemi görelim.

VPN'li Opera Tarayıcı

android ile yasaklı sitelere giriş


Alanında uzman olan Opera, tarayıcı özellikleri bir yana dahili VPN özelliği ile öne çıkıyor. Tüm Android cihazlar da kullanabileceğiniz gibi, yasaklı sitelere son derece hızlı girebilirsiniz. Opera Browser ile tüm yasaklı sitelere giriş yapabileceğiniz gibi, sitelerde bulunan reklamları da engelliyorsunuz. Opera ile yasaklı sitelere girmek için, VPN seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Bunun için aşağıda ki adımları takip edin. 


Opera Tarayıcı VPN Etkinleştirme;

  1. Opera Tarayıcıyı açtıktan sonra sağ alt köşede bulunan "O" logosuna basın ve Ayarlar kısmına girin.
  2. Ardından karşınıza gelen ekranda "VPN" seçeneğine basın.
  3. Açılan ekran da Etkin butonuna basarak aktif hale getirin.
  4. VPN'yi yanlızca özel sekmeler de kullan seçeneğini ihtiyacınıza göre Açık/Kapalı konumda kullanabilirsiniz.
  5. Aramalar için ByPass et seçeneğini aktif halde bırakmanız önerilir. Google gibi arama motorları VPN ile bağlantı sağladığınız da size sürekli doğrulama kodu gösterecektir.

Windows'da Yasak Sitelere nasıl girilir?

Bilgisayarlar da aslında yasaklı sitelere giriş için en iyi yöntem DNS değişikliği yapmak. Ancak bazı kullanıcılar bu yolu meşakatli bulduğu için VPN kullanmaya yöneliyor. Şimdi sizinle paylaşacağımız uygulama ile çok basit bir şekilde istediğiniz dns değişikliğini tek tıkla yapabileceksiniz.

DNS Jumper

windows ile yasaklı sitelere giriş
Windows için geliştirilmiş DNS Jumper uygulaması ile basit ve kolaylıkla listeden seçtiğiniz DNS adreslerine geçiş yapabilir. Herhangi bir hız kaybı yaşamadan yasak sitelere giriş sağlayabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan uygulama sayesinde ücretli VPN kullanımına gerek duymayacaksınız.

DNS Jumper v2.2 - İndir


Dns Jumper Kullanımı;

Dns Jumper Giriş Ekranı
İlk olarak kurulumu gerçekleştirdikten sonra karşınıza böyle bir pencere gelecek.

Dns Jumper ile Dns değiştirme
"Choose a DNS Server" kısmına bastığınız da karşınıza DNS sağlayıcılarının listesi gelecek. Bu listeden istediğiniz DNS adresini seçtikten sonra, Apply DNS kısmına tıklayarak seçiminizi onaylayın. Artık yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz.

Dns Jumper DNS Sıfırlama
İşiniz bittikten sonra DNS ayarlarınızı normale geri döndürmek için, ekranda bulunan yıldız butonuna basın. Ardından "Restore DNS" seçeneğine tıklayın. Artık DNS ayarlarınız eski haline dönmüş olacaktır.

iOS'da Yasak Sitelere nasıl girilir?

iOS için en iyi VPN uygulamasını seçerken güvenilir ve ücretsiz olanını seçtik. Diğer uygulamalar ya fazla fiyatlı ya da deneme süresi ile geliyor. Ücretsizler içinde aylık 2GB veri sınırı ile en fazla hizmet sunan servis Speedify. 

Speedify 

ios yasaklı sitelere giriş


Speedify uygulaması iOS yazılımlarla uyumlu ücretsiz kullanım desteği sunan bir servis. Bu servis ile Torrent ve Video sitelerine erişim desteği var. Piyasa da bulunan ücretsiz servislerden farkı ise en fazla veri sınırı bulunuyor olması. Speedify ile ücretsiz olarak aylık 2GB kullanabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra ise yapmanız gereken sadece etkinleştirmek. 


Bu yazımız da tüm platformlar için yasaklı sitelere giriş yöntemlerini sıraladık. Bahsettiğimiz yöntemlerle çok rahat engelleri aşabileceksiniz. Bir sonra ki yararlı makale de görüşmek üzere...

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(KABUL ET!) #days=(20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Droid Abi'ye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız.
Accept !